KAYITTA İSTENECEK BELGELER

HAYME ANA ANAOKULU

KESİN KAYITTA İSTENECEK BELGELER

v  4 Adet Fotoğraf (Her birinin arkasına isim soy isim yazılacak )

v  Çocuğun Nüfus cüzdanı fotokopisi

v  Veli Sözleşmesi (Okuldan temin edilecektir.)

v  Aday Kayıt Formu (Okuldan temin edilecektir.)

v  Servis Talep Formu (Okuldan temin edilecektir.)

v  Güvenli Giriş-Çıkış Kart Talep Formu (Okuldan temin edilecektir.)

HAYME ANA ANAOKULU HESAP NUMARALARI

HAYME ANA ANAOKULU AİDAT HESAP NUMARASI

HALK BANKASI EMEK ŞUBESİ

ŞUBE KODU: 1678

HESAP NO: 16100015

IBAN NO: TR70 0001 2001 6780 0016 1000 15

2016 DOĞUMLU ÖĞRENCİLER İÇİN:  220 TL

2017 DOĞUMLU ÖĞRENCİLER İÇİN:  225 TL

·         HALK BANKASI BANKAMATİKTEN YATIRACAK OLAN VELİLERİMİZ ANNE YA DA BABANIN T.C KİMLİK NUMARASI İLE YATIRMALARI RİCA OLUNUR.

·         EFT YA DA HAVALE YAPACAK OLAN VELİLERİMİZ AÇIKLAMA KISMINA ÇOCUĞUN ADINI, SOYADINI, HANGİ AYIN TAKSİDİNİ YATIRDIĞINIZI BELİRTMENİZ RİCA OLUNUR.

·         İLK ÖDEMENİN DEKONTU KAYIT EVRAKLARIYLA BİRLİKTE OKULA TESLİM EDİLECEKTİR.

OKULA BAŞLARKEN GETİRİLECEK KİŞİSEL MALZEMELER

1- Bez bir yedek eşya çantası içerisinde yedek kıyafet, yedek iç çamaşırı ve çorap konulmalıdır. (tüm kıyafetlere ve çantanın üzerine çocuğun adı soyadı yazılmalıdır.)

2- Okul içerisinde giymek için yapışkanlı spor ayakkabı (ayakkabıdan silinmeyecek şekilde çocuğun adı soyadı yazılmalıdır)

3- Su matarası (üzerinde çocuğun adı soyadı yazılı olacak, öğrenci okula gelirken her gün kendisi getirecek.)

4- Verilecek olan listeye göre almış olduğunuz Kırtasiye malzemelerinin her birine etiket yapıştırılıp çocuğun adı soyadı yazılmalıdır. Şeffaf dikdörtgen 10 litrelik  kapaklı saklama kabı içerisinde, istendiğinde sınıf öğretmenine teslim edilecektir.

5-  İki gözlü fermuarlı kalem kutusu (Üzerine çocuğun adı soyadı yazılmalıdır.)