TEKNOMİNİK MAYIS AYI ETKİNLİKLERİ

TeknoMinik projesi Mayıs ayı kapsamında Limon Ağacı öğle sınıfı aile katılım çalışmalarında;

 

Teknolojiden ve ekrandan uzaklaşmak adına yapılan "Ailemle Mutfaktayım" etkinliğiyle öğrenciler birbirinden lezzetli yiyecekler için mutfakta yerlerini aldılar.

 

Geri Dönüşüm farkındalığı ve bilinci oluşturmak adına, öğrenciler aileleriyle beraber "Dönüştürüyorum" etkinliğine katıldılar. Çoraplar, pet şişeler, kapaklar, rulolar ve birçok artık materyallerle yepyeni eşyalar ve oyuncaklar oluşturdular.

 

Proje ortağı diğer okullarla beraber hazırlanan "Rastgele Çark" etkinliğinde öğrenciler bilmecelerle ve farklı hareket yönergeleriyle, canlı derste aktif şekilde rol aldılar.

 

Proje ortağı diğer okullarla beraber projemizin afişi dijital ortamda yap-boza dönüştürüldü. Ailelerle paylaşılan yap-boz  çocukların doğru ekran kullanımıyla bütünleşmiş oldu.

 

Öğrenciler için doğru ekran kullanımı ve teknolojinin faydalı yönünü kullanmak adına, öğrencilere "Erozyon Farkındalığı Eğitimi" verildi. Genç Tema Başkanı, öğrencilere çevrimiçi ortamda görseller sunarak bu konu hakkında bilgilendirmelerde bulundu.


21-05-202121-05-202121-05-202121-05-202121-05-2021



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 0  kişi beğendi