TEKNOMİNİK MART AYI ETKİNLİKLERİ

TeknoMinik projesi Mart ayı kapsamında Limon Ağacı öğle sınıfı aile katılım çalışmalarında;

Yeşilay Haftası kapsamında okulumuz rehber öğretmeni tarafından çocuklara "Teknoloji Bağımlılığı" eğitimi verildi. Aynı zamanda proje sahibi okullarla beraber, velilere "Güvenli İnternet ve Ekranın Zararları" adlı eğitim verildi.

Yaşlılar Haftası'nda öğrenciler, bir araya gelebildiği aile büyükleriyle yüz yüze, uzakta olan aile büyükleriyle ise görüntülü görüşmeyle beraber masal okuma etkinliğine katıldılar.

Dünya Su Günü kapsamında sınıf içi etkinliklerden sonra öğrenciler evlerinde, çevrimiçi ortamda Tıngır Mıngır Çocuk Şarkıları Ekibiyle müzikli eğlenceye katıldılar.

Öğrenciler, aileleriyle beraber "Doğada Geziyorum" etkinliğine katıldılar.

Orman Haftası kapsamında, öğrenciler "Volkan Öğretmenle Orman Partisi" etkinliğine katıldılar. Parti için ön hazırlık olarak öğrenciler evlerde aileleriyle beraber kendilerine orman kostümü hazırladılar. Kostümlerle beraber sınıfta çevrimiçi şekilde Volkan Öğretmen'in şarkılarına danslarla, oyunlarla eşlik ettiler.

Teknolojiyle ve ekranla geçirilen zamanın en aza indirilebilmesi adına, aileler çocuklarıyla beraber evde zeka oyunu oynayarak kaliteli zaman geçirdiler.

21-05-202121-05-202121-05-202120-05-202120-05-202120-05-202120-05-202121-05-2021