OKULUMUZ HAKKINDA

01-06-2021

































Bursa Hayme Ana Anaokulu Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Osmangazi İlçesi Akpınar mahallesinde 2014-2015 Eğitim Öğretim yılında hizmete açılmıştır.

Okulumuz bahçesinde oyun parkı, kum havuzu, ağaçlandırma, çimlendirme, bitki yetiştirme alanları oluşturularak çocukların eğitiminde bahçe düzenleme çalışmaları tamamlanmıştır.

1 Müdür Odası, Destek Eğitim Sınıfı, Yemekhane,Mutfak,Rehberlik Hizmetleri Odası,1 Memur Odası,1 Müdür yardımcısı odası ve toplam 7 derslik bulunmaktadır.

Okulumuzda 1 Müdür,1 Müdür Yardımcısı,1 psikolojik danışman ve rehber öğretmen, 11 Okul Öncesi Öğretmeni,1 Memur, 4 Yardımcı Personel görev yapmaktadır.

2016 yılında Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan denetimde temizlik ve hijyen kurallarına uygun bulunduğundan " Beyaz Bayrak " almaya hak kazanmıştır.

 

Okulumuzda güvenlik tedbirleri üst düzeyde olup, okul içinde ve dışından güvenlik kamerası ve alarm sistemi bulunmaktadır. Öğrencilerimizin giriş çıkışlarında güvenliği Kartlı otomasyon sistemi ile alınmaktadır.

Okulumuz ismini Süleyman Şah ın eşi, Ertuğrul Gazi nin annesi, Osmanlı Devleti nin kurucusu Osmangazi nin bababannesi olan Hayme Ana dan almıştır.



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 1  kişi beğendi